Paula Echevarría mostra com té decorada l'habitació i la cuina

Paula EchevarríaDavid Bustamante van acaparar un munt de titulars després del seu divorci, quan es va filtrar que no es posaven d'acord amb què fer amb la casa familiar que tenien a Villafranca del Pardillo. La van posar a la venda el 2011 per gairebé dos milions d'euros, però van haver de baixar-la per sota d'un milió perquè no trobaven venedor. Paula va decidir construir-se una nova casa, a la qual s'ha mudat fa uns mesos. 

Es tracta d'una construcció modular de 400 metres quadrats, el que han trigat en construir: "No ha estat un procés tan llarg, però s'ha parlat molt al respecte i semblava l'obra de l'Escorial", va lamentar fa uns dies. Allà viu amb la seva parella, el futbolista Miguel Torres.

Els seus seguidors volen saber-ho tot sobre ella, per la qual cosa han aplaudit molt que hagi decidit ensenyar dues fotografies de la seva casa. L'expectació al voltant d'aquesta obra era immensa, el que ha provocat que les publicacions fessin les delícies dels fans. Hem pogut veure dues fotos de la seva habitació que ensenyen la decoració exquisida que ha escollit: parets de color verd aigua i detalls en daurat. La tauleta de nit? A joc, amb un to verd menta. Estil minimalista però tot pensat. La roba de llit, per exemple, és tota blanca per no destacar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫 Buenas noches... 💫 #KenayHome

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Fa uns dies va publicar una altra imatge de la mateixa habitació, encara que en aquesta es veu un altre racó: en el qual hi té un tocador.

 

També hem pogut veure una foto de la cuina: tota blanca, moderna, amb una taula i cadires de fusta a joc, a sobre d'un terra en color beix. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Una casa de la qual va ensenyant racons a poc a poc, el que fa les delícies dels seus seguidors més tafaners.

Més informació
 

Comentaris