Pau Gasol i Catherine McDonell es casen per sorpresa als Estats Units

Pau Gasol i Catherine McDonell s'han donat el "sí, vull" aquest cap de setmana a San Francisco. Després de tres anys de relació, el jugador de bàsquet català i l'empresària s'han casat per sorpresa en una cerimònia molt íntima. 

La parella ha estat molt hermètica des del principi, ja que pràcticament no han publicat cap fotografia junts. Allunyats de l'atenció mediàtica que els envoltava, mai no han volgut donar detalls sobre la seva relació. 

 

De fet, només es va començar a parlar d'ells el passat octubre quan van anunciar que s'havien compromès. No s'havia filtrat ni la data ni el lloc de l'enllaç, però un parell d'amigues de la núvia van fer saltar totes les alarmes en publicar dues fotos que feien pensar que s'havien casat aquest cap de setmana als Estats Units. En primer lloc, una felicitació d'aniversari amb una ampolla de xampany i unes maduixes amb xocolata sota que la noia agraïa així: "Per descomptat que en el cap de setmana de la seva boda ella segueix tenint temps per fer això". I d'aquí, a una altra amiga etiquetant-los en una foto amb una font molt maca amb unes impressionants vistes a la ciutat nord-americana. La data no és baladí, a més a més, ja que l'haurien fet coincidir amb el 39è aniversari del jugador de bàsquet. 

Boda de Pau Gasol i Catherine  Instagram

Boda de Pau Gasol i Catherine / Instagram

 

Al cap de poques hores, Pau Gasol ha publicat una foto de la boda que demostra que, efectivament, ja són marit i muller: "El moment més màgic que he viscut a la meva vida! Aquí una foto de la nostra boda! Estem molt agraïts a les nostres famílies i amics que han fet que aquesta celebració sigui tan especial. T'estimo, muller meva". Unes tendres paraules acompanyant una instantània molt romàntica que treu a la llum com anaven vestits en aquest dia tan important.

 

Clàssics, elegants i d'allò més guapos. Amb un somriure de felicitat que ho diu tot. 

Més informació
 

Comentaris