La 'reboda' de Pau Gasol i Cat McDonnell a Girona, en fotos

Pau Gasol i Catherine McDonnell han celebrat una reboda a Girona, només deu dies després d'un espectacular enllaç a San Francisco. La parella està molt enamorada, el que han tornat a demostrar en una cerimònia igual de màgica que la primera. Aquest cop també ho han fet per sorpresa, anunciant amb poca antelació els pocs convidats perquè no es filtrés a la premsa. Envoltats de familiars i amics íntims que no van poder anar als Estats Units, ara ho han celebrat a la terra del jugador de bàsquet.

Poques hores després que els mitjans traguessin a la llum aquesta segona boda, ells mateixos han publicat un parell de fotos que permet veure com han anat vestits ara: "El nostre somni continua! Ahir celebràvem el nostre enllaç a la meva terra i us comunico que em sento l'home més afortunat del món! Gràcies als nostres familiars i amics per ser la millor companyia en el nostre camí. T'estimo, Cat", escrivia Gasol acompanyant una fotografia molt romàntica que també compartia la núvia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias @TommyHilfiger por vestirme en este día tan especial  Thank you @tommyhilfiger for dressing me on this very special day 

Una publicación compartida de Pau (@paugasol) el

Gràcies a aquesta instantània hem pogut veure el secret millor guardat, el segon vestit de l'empresària nord-americana. En aquesta ocasió ha optat per Pronovias, que ha dissenyat un model blanc de tall princesa, amb escot cor i els braços amb brodats de blonda. Amb els cabells sense recollir i un maquillatge senzill, la núvia ha triomfat. Gasol, per la seva banda, ha confiat en Tommy Hilfiger, que signa un vestit blau amb les solapes negres.

Més enamorats que mai, han fet les delícies dels seguidors en mostrar fotos d'un dels dies més importants de la seva vida. Ara caldrà veure si marxen de viatge de noces... i a on. 

Més informació
 

Comentaris