Pau Gasol i Cat McDonnell, romàntic viatge de noces a Itàlia

Pau Gasol i Cat McDonnell han celebrat dues bodes en menys de quinze dies. La parella s'unia en matrimoni a San Francisco, ciutat natal de l'empresària, en una cerimònia molt luxosa en un dels millors hotels de la ciutat.  En estar tan lluny, molts convidats no van poder desplaçar-se. La solució? Organitzar una altra boda, aquest cop a Girona

Van publicar unes quantes fotos dels dos enllaços, el que va permetre que els seguidors veiessin com de guapos i elegants anaven. S'han dedicat missatges ben tendres, el que evidencia que estan molt enamorats. Després de la reboda, per això, tocava viatge de noces. El destí? La costa nord d'Itàlia.

Pau Gasol, amb la dona de viatge de noces  Instagram

Pau Gasol, amb la dona de viatge de noces /  @paugasol Instagram

Han escollit, concretament, la localitat de Portovenere, una de les més maques de la zona. El golf dels poetes té molta fama, fins al punt d'haver estat considerat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Uns paisatges preciosos que han descobert a bord d'un vaixell, tal com mostren les romàntiques imatges que han publicat: "Navegant amb el meu marit", deia ella. Mentre que el jugador de bàsquet en compartia un parell amb les representatives icones d'una lluna, un pot de mel, la bandera italiana i un cor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Pau (@paugasol) el

Cat McDonnell i Pau Gasol, en un vaixell  Instagram

 Instagram

Pau Gasol i Cat McDonnell de viatge de noces  Instagram

@pau gasol Instagram

Han portat la relació amb molta discreció fins ara, quan s'han bolcat a publicar fotografies que evidencien com d'enamorats estan. Una parella de noucasats que comença a gaudir d'un viatge de noces molt romàntic.

Més informació
 

Comentaris