Pau Gasol i Cat McDonnell es tornen a casar per sorpresa, ara a Girona

Pau Gasol sempre ha mantingut la seva vida privada allunyada del focus mediàtic. Hermètic i poc amic de la premsa rosa, mai no ha volgut donar detalls sobre les seves relacions... fins ara. L'octubre passat va sorprendre tothom en anunciar públicament que s'havia compromès amb Catherine McDonnell, una empresària nord-americana que l'ha captivat. Després de tres anys de relació, va publicar una fotografia amb ella amb la qual va deixar clar que estan profundament enamorats. I fa un parell de setmanes arribava l'esperada boda. No havien compartit la data, amb la qual cosa les fotografies de l'enllaç van arribar per sorpresa.

L'estratègia els va funcionar, ja que cap fotògraf va assabentar-se de la cerimònia. Van ser ells mateixos qui van publicar la foto oficial, que deixava que els seguidors veiessin el vestit de la núvia: "El moment més màgic que he viscut a la meva vida! Aquí una foto de la nostra boda! Estem molt agraïts a les nostres famílies i amics que han fet que aquesta celebració sigui tan especial. T'estimo, muller meva", escrivia el jugador de bàsquet.

Una cerimònia romàntica en un dels millors hotels de San Francisco, on van reunir alguns dels seus millors amics. Que es cassessin als Estats Units va fer complicat que hi assistís tothom, per la qual cosa decidien tornar-se a casar pocs dies després.

Fairmont Hotel, boda Pau Gasol

Fairmont Hotel, escenari de la primera boda de Pau Gasol / Fairmont Hotel

 
Saló bodes Pau Gasol  Fairmont Hotel

Fairmont Hotel

La revista '¡Hola!' treu en primícia que Pau Gasol i Cat s'han casat per segon cop aquest dimarts. On? A Catalunya, concretament a l'Empordà. Aquest cop també ho han fet per sorpresa, anunciant amb poca antelació els pocs convidats perquè no es filtrés a la premsa. Envoltats de familiars i amics íntims, en aquesta ocasió encara no han publicat cap fotografia de la festa. Se sabia, per això, que la parella estava a Espanya; encara que es creia que s'hi trobaven celebrant el viatge de noces. Va ser Pau Gasol qui en va informar, quan va publicar una imatge des del monestir de Montserrat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Montserrat, que maca ets! Montserrat, qué bonita eres! Montserrat, you're so beautiful! #LaMoreneta

Una publicación compartida de Pau (@paugasol) el

Coincidència o no, la revista assegura que en aquesta segona boda han optat per una cerimònia religiosa. Queda saber quin ha estat el racó exacte que han escollit per aquesta nova boda. Acabaran mostrant alguna foto? 

Més informació
 

Comentaris