La mort de Patxi Andión revela la mala relació que tenia amb l'ex

La notícia de la mort de Patxi Andión va deixar tot el món de la música en xoc. El cantant moria fa uns dies en un accident de trànsit als 72 anys, un infortuni que ha tornat el seu nom als mitjans de comunicació. L'última a parlar d'ell ha estat Pilar Eyre, que centra la seva columna de 'Lecturas' a recordar la mala relació que va acabar tenint amb la seva exdona, la Miss Espanya Amparo Muñoz.

"Malhumorós, Andión em va dir: "El matrimoni amb Amparo va ser un malson, una ximpleria de principi a final. Si és que em vaig casar només perquè estava molt bona! Volia que estudiés, que llegís... Volia que es passés a la meva banda. Però no va haver-hi manera. Van ser deu mesos espantosos, de baralla diària. Un infern que només es va acabar quan vaig conèixer Gloria Monis". I al publicar aquesta entrevista, em va trucar una furibunda Amparo per dir-me que tot era mentida", escriu Eyre.

"Va ser Patxi qui em va perseguir i es va obstinar en casar-se perquè és un burgès i li encanta ser famós. El primer dia ja em vaig adonar de l'error que havia comès i volia separar-me, però ell es negava perquè a sobre és un gelós compulsiu. Té unes golfes només per fer-se el pobre, perquè ell viu en un xalet de luxe que li ha regalat el sogre. Ni tan sols és basc i a casa seva li diuen Paco, això de Patxi s'ho ha posat ell", li hauria dit molt enfadada la Miss Espanya.

Patxi Andión i Amparo Muñoz a la revista '¡Hola!'

Patxi Andión i Amparo Muñoz a la revista '¡Hola!'

 

I d'aquí, a rebre una trucada de Patxi: "El que diu Amparo és un disbarat. He viscut onze anys en aquelles golfes i vaig néixer a Madrid per accident. Amb només dos mesos em van portar al País Basc. Cony, si parlo d'euskera millor que el castellà! Sóc tan d'esquerres que he estat dos anys exiliat a París dormint al carrer i descarregant camions".

Pilar Eyre ha volgut acabar amb un bon record de Patxi, per això: "Tinc molts problemes de consciència, vull deixar-ho tot. En el fons em fa pena Amparo. Jo no era el que ella buscava... Algun dia parlarem". Una història enrevessada plena de retrets que evidencia que l'exparella no era molt ben avinguda. 

Més informació
 

Comentaris