El jutge treu 'Pasapalabra' de Telecinco, que ara torna a Antena 3

'Pasapalabra' torna a Antena 3. Aquesta serà, sense cap mena de dubte, una de les notícies televisives bomba d'aquestes últimes setmanes del 2019. El programa s'emetrà a la cadena líder d'Atresmedia de nou tretze anys després, gràcies a la polèmica que l'ha fet fora de Telecinco.

L'octubre passat, un jutge va decidir que Telecinco havia de deixar d'emetre el programa immediatament. Per què? En perdre el judici pels drets d'emissió que no van voler pagar a ITV Global Entertainment. El Tribunal Suprem va considerar que el programa era massa similar a la versió anglesa original, el que els obligava a pagar els drets. Una opinió que Telecinco no compartia, per la qual cosa es negava a pagar uns diners que ara l'han deixat sense el concurs.

Christian Gálvez, a 'Pasapalabra'   Telecinco

Christian Gálvez, a 'Pasapalabra' / Telecinco

Antena 3 s'ha aprofitat d'aquesta situació i ha anunciat per sorpresa que recupera el programa que va ser seu. Cop de peu al seu rival, que ara veurà com un dels seus programes preferits passa a la competència directa.

 

Atresmedia s'hauria posat d'acord amb el grup britànic que té els drets i li ha comprat, una decisió que li permet tornar a emetre un programa molt estimat pels teleespectadors. Ara la gran incògnita és el nom del presentador, ja que la cadena encara no ha donat cap nom ni data d'estrena. Tornaran a confiar en Silvia Jato? 

Més informació
 

Comentaris