Paloma Cuevas envia les filles fora d'Espanya per fugir de la premsa

El divorci d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas ha estat molt més mediàtic del que s'esperaven, especialment des que sortís a la llum que el torero havia trobat parella nova ben aviat. Descobrir que es tractava d'una estudiant vint anys més jove que ell va fer les delícies de la premsa rosa, així com les desenes de publicacions romàntiques que s'han dedicat mútuament des de llavors. 

Tota aquesta situació ha envoltat el matrimoni d'un munt d'expectació, amb els reporters i paparazzi perseguint-los sense parar. Aquest seria el motiu principal de la decisió que s'està plantejant Paloma, la de traslladar-se a viure fora d'Espanya. La revista '¡Hola!' assegura en exclusiva que Paloma creu que la millor opció és canviar les filles d'escola, apuntar-les per algun centre estranger per protegir-les d'aquest assetjament de la premsa.

Sembla que Enrique i Paloma continuen en contacte i mantenint una bona relació, el que facilitaria que prenguin aquesta decisió conjuntament: "Creuen que aquesta és la millor decisió per protegir la seva família". D'aquesta manera aconseguirien allunyar les nenes, menors d'edat, de les portades de les revistes i tot el que es comenta sobre la nova relació del seu pare en els programes de televisió.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas    Europa Press

Enrique Ponce i Paloma Cuevas / Europa Press

 

De moment les nenes s'haurien reincorporat en la seva escola de Madrid, mentre els pares acaben de decidir-se i esperen que la pandèmia global ho permeti. 

Més informació
 

Comentaris