Filtren els motius del sorprenent divorci de Paloma Cuevas i Enrique Ponce

Enrique Ponce i Paloma Cuevas formaven un dels matrimonis més consolidats del star-system espanyol. Després de 24 anys junts i dues filles en comú, però, han decidit divorciar-se per sorpresa de tots. La revista 'Semana' explica en exclusiva que han començat el procés de separació: "Des de feia un parell d'anys les coses no anaven bé i el matrimoni havia començat a ressentir-se i desgastar-se. Ambdós s'adonaven que l'amor que existia entre ells s'havia acabat i que el que els mantenia units eren el que senten per les seves dues filles. Després de valorar la situació i de mutu acord, han decidit posar fi al seu matrimoni i vida en comú". 

Asseguren que haurien plantejat un divorci amistós i cordial, tenint en compte que la causa principal de la decisió és simplement el desgast de la relació: "No hi ha hagut terceres persones. Ambdós volen que tot se solucioni aviat i Enrique està disposat a posar tot de part seva perquè a la família no li falti de res. Volen seguir sent una família pel bé de les dues filles".  

La parella es va conèixer durant la primavera del 1992, durant una festa taurina en la qual Enrique participava. Les seves filles van trigar en arribar, ja que van ser pares el 2008 i el 2012. 

Enrique Ponce i Paloma Cuevas    Europa Press

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en una foto d'arxiu / Europa Press

 

Aquesta és la versió oficial, però Beatriz Cortázar apunta que ha estat una infidelitat la vertadera causa del divorci. La periodista afirma que existeixen unes fotos del torero amb una noia espanyola de 20 anys, una estudiant i aspirant a model que hauria estat la tercera persona que hauria dinamitat el matrimoni. Els programes del cor s'afanyen en aconseguir més informació sobre aquesta noia, que podria ser una font d'informació molt valuosa en cas de ser certa la informació.

Més informació
 

Comentaris