Paco León denuncia un mitjà per inventar-se la seva mort

Paco León ha denunciat a Twitter que un mitjà de comunicació ha jugat amb la seva mort per aconseguir visites. Un titular clickbait d'una notícia falsa que feia un joc en el titular perquè els lectors pensessin que l'actor havia mort. El titular deia: "Acaba de morir. Paco León, la televisió, el cinema i Espanya de dol". 

Es tracta exactament de la mateixa fórmula que van seguir en un article pràcticament idèntic fa un parell de mesos. La protagonista de llavors era María Teresa Campos, que va denunciar el mitjà per jugar amb la seva mort i preocupar els seus coneguts. Sembla que no n'han après, ja que han tornat a fer el mateix. Potser per tornar a aconseguir tantes visites com llavors? Els val la pena mentir?

 

León ha publicat una captura de pantalla perquè els seus seguidors vegin la mala fe del titular. El fet noticiós en veritat era la mort de Concha Hidalgo, amb qui Paco León va treballar a 'Aída': "Ahir em van matar. Mireu quin titular amb més mala bava".

Es tracta del mateix mitjà que va inventar-se que Toñi Moreno havia patit un avortament o que Shakira havia ensenyat les parts íntimes per error. N'aprendran o encara els funciona aquesta bruta tàctica?

Més informació
 

Comentaris