Pablo Motos publica un vídeo des de l'hospital, abans d'entrar a quiròfan

Fins fa molt poc, Pablo Motos no tenia perfil a cap xarxa social. Considerava que no ho necessitava, fins que Nuria Roca el va convèncer. Doncs bé, des de llavors que el presentador ha anat entenent el seu funcionament i ara ho explica tot per allà.

Ha fet del seu Instagram, el millor dels altaveus. Que està fent esport i practica una tècnica nova? Doncs comparteix un vídeo perquè els seus seguidors ho vegin. Que té un convidat especial a 'El Hormiguero'? Doncs publica una fotografia amb ell. I si té algun problema de salut? Doncs quin millor lloc per parlar-ne que allà?

Pablo Motos  Europa Press

 Europa Press

Així ho ha fet avui, en compartir un vídeo des de l'hospital. Què li ha passat? El problema torna a ser el genoll, i és que té un problema de menisc que necessita operació. Després d'unes setmanes posposant-la, ha decidit passar per quiròfan ja per treure-s'ho de sobre i no arriscar-se a què empitjorés.

En el vídeo se'l veu acompanyat del cirurgià, ben somrients i optimistes: "Estem a punt d'entrar per operar el genoll esquerre. Tinc el menisc fotut des de fa temps... De l'1 al 10, com està de malament?", pregunta Motos. Davant del que el metge contesta amb un gran somriure: "Quedarà perfecte". 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el

 

Els seus seguidors han omplert la publicació de missatges d'ànims, el que de ben segur que li ha donat forces en aquells moments previs a l'operació: "El doctor Ángel Villamor. És el millor, i a més a més, un encant. Un dels nostres", agraïa Motos.

Explicarà a Instagram com ha anat? Com serà el procés de recuperació? S'emetrà el programa aquesta setmana?

Més informació
 

Comentaris