Pablo Motos, molt criticat en tallar 'El Hormiguero' bruscament

Els teleespectadors de 'El Hormiguero' han omplert la xarxa de crítiques cap al programa per una decisió de Pablo Motos. Tot anava bé, amb una entrevista molt completa a Roberto ÁlvarezRamón Barea i Carlos Iglesias i les posteriors seccions. Ara bé, en apropar-se el final venia una escena que no ha fet gens de gràcia a l'audiència.

Per què? En un principi, el presentador anunciava que al final del programa emetria una secció molt esperada: la de Juan Peligros davant del repte d'aixecar-se 7 metres del terra gràcies a l'impuls d'uns coets pirotècnics que duia a la motxilla. Quan va arribar el seu torn, l'expectació era màxima. Van ensenyar com es preparava, però Motos va tallar l'emissió bruscament abans que es pogués veure com 'volava'.

Juan Peligros a 'El Hormiguero'  Antena 3

Juan Peligros es prepara a 'El Hormiguero' /  Antena 3

Just en el moment que un membre de l'equip es disposava a encendre els explosius, Pablo l'interrompia: "Perdona, perdona. L'he fet grossa. Hi ha una publicitat simultània que va a totes les cadenes alhora. Em queden 15 segons... I he de donar-hi pas".

 

Els teleespectadors van criticar molt aquesta decisió de tallar el programa i acomiadar-se d'una manera tan precipitada. Un imprevist que no és el primer cop que passa, ja que casualment un parell de vegades abans ja havien hagut de suspendre l'actuació del col·laborador.

Pablo Motos a 'El Hormiguero'  Antena 3

Antena 3

En Pablo Motos va demanar perdó anticipadament: "Perdoneu.... És el primer cop que em passa en 14 anys, però he de tallar el programa aquí. Gràcies. Perdona Juan, la pròxima vegada. Perdoneu, marxem. Demà més, ho sento". Un perdó que no ha impedit que els deixin verds a Twitter.

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?