Pablo Motos ataca Pedro Sánchez: "Ha sobreviscut enganyant tothom"

Pablo Motos acostuma a ser bastant sincer sobre la seva opinió política. No té pèls a la llengua en aquest sentit, el que ha tornat a demostrar en una conversa amb Cristina Pardo a 'El Hormiguero'.

El presentador estava comentant amb la col·laboradora la llista definitiva de ministres del nou govern, quan ha deixat clar què pensa al respecte. El principal perjudicat de la seva crítica? Pedro Sánchez: "Pedro Sánchez ha sobreviscut enganyant tothom", deia Motos contundentment. Un comentari que feia visiblement enfadat, després que Pardo alabés el president: "Convé no subestimar Sánchez perquè ha demostrat una capacitat de supervivència política que no és menyspreable".

I d'aquí, a una altra crítica de Pablo Motos cap al líder del PSOE. En aquesta ocasió, degut al pacte amb Pablo Iglesias: "No és el mateix ser vicepresident del Govern que ser el quart vicepresident", postil·lava. "La coalició... No poden fer tot el que han promès. Això dona igual, digui qui ho digui. Tot el que han promès és mentida".

Pablo Iglesias i Pedro Sánchez   Antena 3

Pablo Iglesias i Pedro Sánchez / Antena 3

 

Una opinió que comparteix Cristina Pardo: "Crec que no tindran diners per gastar. Tot el que han promès a Teruel Existe, al diputat de BNG, a Revilla amb el tren... tot això no es podrà fer". 

Una nova mostra de la disconformitat de Pablo Motos amb Pedro Sánchez, que dirigeix un govern que no compta amb el suport del presentador.

Més informació
 

Comentaris