Pablo Motos: "Vaig caure per un pont i em vaig trencar el nas i les dents"

Álex Márquez ha estat l'últim convidat de 'El Hormiguero', el que ha fet les delícies dels seus seguidors. El bicampió del món de motociclisme segueix fent rècord rere rècord, el que Pablo Motos ha aplaudit durant una entrevista molt simpàtica. Els germans Márquez coincidiran enguany en l'equip, però no per això deixaran de ser rivals. 

Ha explicat un parell d'anècdotes divertides, però una de les que més han cridat l'atenció no la va explicar ell, sinó el presentador. El valencià va confessar que és fan de les motos però que també ho ha passat molt malament per culpa d'aquest vehicle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otro Márquez, otro Crack. Un tío espectacular. @alexmarquez73 #MárquezEH #elhormiguero #campeon #moto2 #motogp

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el

I és que va patir un accident quan era adolescent que podria haver estat catastròfic: "Era la primera vegada que em deixaven una moto. Jo no en tenia ni idea però tenia al cap el recorregut que s'havia de fer per accelerar. Ho faig amb l'accelerador, li dono gas, i la moto es posa a tope. Vaig sortir recte i vaig caure per un pont".

"Hi havia aigua, però poca en la meva opinió. Una mica més no hauria vingut malament... Perquè em vaig trencar el septe nasal i les dents. Tot això que veus a la meva cara és fals. A més a més no portava casc, perquè en aquella època no era obligatori... Un desastre", explicava.

 

Márquez, divertit, confessava que és una caiguda habitual: "Els nens que comencen donen gas i després no saben com tornar per desaccelerar". 

Álex Márquez i Pablo Motos  Antena 3

Álex Márquez i Pablo Motos / Antena 3

Després d'aquell accident, el presentador reconeix que ha canviat la manera de conduir una moto: "Sempre l'agafo de manera esporàdica i molt a poc a poc". Una anècdota que podria haver acabat en desgràcia. 

Més informació
 

Comentaris