Pablo López abandona l'escenari entre llàgrimes en patir una agressió

Pablo López ha viscut un moment molt desagradable durant el seu últim concert. El cantant acaba de reprendre la gira que va haver de posposar per culpa de la crisi del coronavirus, encara que té molts concerts encara suspesos. Aquest dimecres actuava a Albacete, ciutat que sempre recordarà per un incident que el forçava a abandonar l'escenari entre llàgrimes. 

Què ha passat? El jurat de 'La Voz' estava interpretant un dels seus temes més famosos quan de sobte algú llançava una pedra contra ell que, afortunadament, donava en el piano. L'ensurt va fer que es veiés incapaç de continuar cantant, per la qual cosa va abandonar l'escenari amb la veu trencada. Poc després, tornava per acomiadar-se dels espectadors: "Jo no podia seguir cantant, però vosaltres sou aquí per escoltar música", deia abans de tocar una última cançó sense micròfon i amb la guitarra com a únic acompanyament.

 

 

 

Els fans de Pablo López han denunciat aquest incident a la xarxa i han mostrat el seu suport, encara que ell de moment no s'ha volgut pronunciar al respecte. La majoria de testimonis deien que el que s'havia llançat era una pedra, encara que 'Europa Press' confirma que en realitat es tractava del fruït d'un plataner. 

Una situació molt amarga que esperen que no l'afecti gaire. 

 

Comentaris