'OT' no agrada: poca audiència i crítiques dures als concursants

La gala 0 d'Operación Triunfo va deixar els teleespectadors bocabadats: els concursants escollits van demostrar un nivell molt alt mentre que evidenciaven tenir caràcters i personalitats cridaneres. L'audiència no va acompanyar, per això, ja que no van aconseguir ser l'opció més vista de la nit. Normalment la primera gala és la més seguida, el que feia témer el pitjor: si presentar els finalistes no havien aconseguit generar expectació, què ho faria? 

La prova de foc era la segona gala, una emissió que tampoc no ha enganxat a molta gent. En aquesta ocasió han quedat en tercera posició, amb un 12,6% de share molt insuficient. El problema? Que Telecinco segueix triomfant amb 'El tiempo de descuento'. Veurem un canvi de graella aviat?

Sigui com sigui, el que sí que van aconseguir va ser convertir el programa en tendència a la xarxa. Centenars de missatges comentant la gala i criticant per primer cop els concursants. No va ajudar que Noemí Galera cridés l'atenció als concursants després d'una cançó grupal molt mal interpretada.

Noemí Galera, enfadada amb els concursants d'OT 2020   TVE

Noemí Galera, enfadada amb els concursants d'OT 2020 / TVE

El nivell va baixar, els duos no van acabar de fer el pes i alguns concursants van decebre respecte a la imatge oferta la setmana anterior. El jurat va ser dur i van nominar quatre dels cantants. Els professors van salvar Samantha, a qui van advertir que volen veure més esforç. Mentre que tot el bloc de concursants en ple va salvar Rafa, clarament el més popular de l'edició.

Els dos nominats? Nick i Ariadna, els més criticats pel jurat. El problema de la noia? La seva actitud durant la setmana: "Has estat passota. No tot és tenir una bona veu". I de Nick? Que ha quedat en segon pla durant l'actuació: "Eva ha brillat bastant més que tu". 

 
Roberto Leal i els dos nominats de la gala 1 d'OT   TVE

Roberto Leal i els dos nominats de la gala 1 d'OT / TVE

Els professors han recalcat que han vist bones actuacions, però que esperen molt més i que han de millorar l'actitud. Caldrà veure si aquesta esbroncada pública els fa reaccionar i adaptar-se, una mica més, a la feina de dins de l'acadèmia.  

Més informació
 

Comentaris