Primera esbroncada a 'OT': "Quin caos, menys conya! Mostreu respecte”

Els concursants d'OT 2020 estan passant la seva primera setmana dins de l'acadèmia, un somni fet realitat que els està comportant més feina de la que s'esperaven. Sembla cert que han connectat entre ells i que es porten molt bé, una sintonia bona però que segons els professors els està fent distreure. Durant aquests primers dies han rebut uns quants tocs d'atenció, el que comença a empipar Noemí Galera i Manu Guix.

El director musical els ha esbroncat de valent durant l'assaig de l'actuació grupal, on hauran d'interpretar temes de Marisol. El problema? Que alguns concursants han acudit sense saber-se la melodia, el que ha enfadat molt el català: "No sé si li esteu donant la importància que li heu de donar. És molt important i que això surti bé depèn només de vosaltres. Estic parlant, feu-me cas. Prenguem-nos-ho seriosament perquè l'assaig d'ahir va ser un p... caos. Jo sóc el primer que treballo des del sentit de l'humor i des del riure perquè es pot riure i passsar-ho genial mentre som rigorosos. Però quan estem assajant, estem assajant".

Manu Guix valora negativament l'actitud dels concursants d'OT   TVE

Manu Guix valora negativament l'actitud dels concursants d'OT / TVE

"Arribeu aquí i la melodia no està, i no és tan difícil. Teniu una frase i un paràgraf, que crec que no és tanta informació. Marisol no és fàcil, no gens. Antic sí, fàcil no. És música molt seriosa, a més a més. Mostrem respecte. No vull marxar d'aquí amb la sensació que us és igual, perquè ahir vaig marxar una mica amb aquesta sensació", ha afegit contundentment.

 

Poc després era Noemí Galera qui els donava un toc d'atenció. En aquesta ocasió, per arribar tard a una classe: "És l'última vegada que passa això, a la següent no entrareu. Si us plau, presteu atenció. Menys conya, d'acord?". 

Noemí Galera, atenta al primer 'pase de micros'   TVE

 TVE

Unes esbroncades que esperen que funcionin perquè es posin les piles i no es confiïn. 

Més informació
 

Comentaris