Cepeda, dur contra 'OT': "Deixaré de veure-ho. Quins valors són aquests?"

Luis Cepeda va ser un dels concursants més mediàtics d'OT 2017, l'edició que el va catapultar a la fama. El cantant gallec ha acaparat encara més expectació mediàtica des que va acabar el reality, ja que es va parlar fins a l'avorriment de la seva relació amb Aitana -i de la posterior ruptura-. 

Des de llavors ha fet les delícies dels fans amb noves feines discogràfiques, encara que ha hagut de rebre crítiques enverinades. No se sap ben bé per què, un dels seus seguidors va fer un muntatge amb una fotografia seva que el mostrava sense pèl. I a partir d'aquí, són recurrents les burles cap a ell sota el hashtag #CepedaCalvo.

Ara bé, avui no es parla d'ell per això... sinó per la crítica que ha fet sobre la nova edició d'Operación Triunfo. Els concursants d'OT 2020 no estan aconseguint enganxar l'audiència, que encara no l'ha convertit en el programa més vist. Estan rebent tocs d'atenció constants per part dels professors i també dels teleespectadors, que demanen l'expulsió disciplinària d'una de les concursants per mal comportament. 

Eli a 'Operación Triunfo'   TVE

Eli a 'Operación Triunfo' / TVE

 

A Cepeda tampoc no li agrada l'actitud que estan mantenint, per la qual cosa ha publicat uns missatges crítics amb els concursants que l'han convertit en tendència a Twitter. I és que una usuària ha publicat la captura de pantalla amb els comentaris que ha fet Cepeda al seu Telegram: "De debò l'abraçada d'aquests mentre els altres dos companys tenien el cor trencadíssim? Era necessari? Després d'un ple de vots?", lamentava tot fent referència al lleig dels concursants, que van salvar un dels nominats en bloc i van menysprear els altres dos sense escrúpols.

"Hòstia, crec que deixaré de mirar això. Els valors no són aquests, almenys els que em van dir a mi que eren quan em vaig presentar", ha lamentat.

Una opinió que comparteix bona part de l'audiència, que està molt descontenta amb diversos aspectes d'aquesta nova edició del programa de TVE. 

Més informació
 

Comentaris