Nova esbroncada a 'OT': "Us menjareu una m... com seguiu sense treballar"

Noemí Galera ha tornat a cridar l'atenció als concursants d'Operación Triunfo, que segueixen amb una actitud que no agrada gens a la cadena. Els joves no estan tenint la talla, el que es demostra amb el poc esforç que fan a l'hora de preparar la cançó grupal amb la qual inicia la gala.

Aquest dimecres l'esbroncada ha estat grossa, ja que la directora de l'acadèmia s'adona que no serveix de res que els digui que no ho estan fent bé. "Penseu que us vau menjar una cua de tres o quatre hores en el càsting perquè ara, a la tercera setmana, us aixequeu com si us estiguessin obligant a alguna cosa". 

"Els que doneu la cara cada diumenge sou vosaltres. Em donen ganes de dir als professors que demà no vinguin, així us ho dic. Nosaltres estem aquí per salvar un nominat el diumenge. Però ara amb les noves normes, no estem obligats a fer-ho. Si això continua així, ens plantejarem no salvar ningú. M'és igual que hi hagi tres o vuit nominats", afegia.

 

"Us menjareu una m... si sortiu d'aquí i no treballeu", els advertia visiblement enfadada. Unes paraules molt dures amb les quals Manu Guix està d'acord: "No us adoneu que les cançons de grup són les més divertides. No m'havia passat mai, però en aquesta edició muntar la cançó grupal és la meva tortura particular".

Els concursants d'OT no ho donen tot   TVE

Els concursants d'OT no ho donen tot / TVE

Els professors estan farts de cridar l'atenció als concursants d'enguany, que segueixen sense treballar prou ni posar les ganes que calen. Què està passant? Canviaran d'actitud? Caldrà veure quin nivell ofereixen durant la gala de diumenge, que podria acabar amb càstig generalitzat.

 

Més informació
 

Comentaris