Oriana, trencada en parlar d'una relació anterior molt tòxica

Oriana és una de les col·laboradores de Telecinco amb més geni i mal caràcter. No es talla ni un pèl i sempre acaba sent la concursant dels realities més polèmica i controvertida. Es discuteix amb tothom i crida moltíssim, una actitud que ha deixat completament de banda durant la seva entrevista a 'Viva la vida'. Els teleespectadors mai no l'havien vist vulnerable i plorant visiblement afectada, el que ha passat aquest cap de setmana quan ha confessat com de malament que ho va passar per culpa d'una exparella.

S'ha trencat completament quan ha reconegut que va viure una relació molt tòxica amb un noi: "Cada cop que hi penso acabo plorant, no puc parlar d'aquest tema... Encara no m'he curat de com em va destrossar l'autoestima aquesta persona. Em feia sentir poca cosa, va ser molt dur".

Oriana s'emociona en recordar una antiga relació   Telecinco

Oriana s'emociona en recordar una antiga relació / Telecinco

Un dels pitjors episodis d'aquella època? Quan va assabentar-se que li estava sent infidel: "Vaig trobar unes calces que no eren meves al nostre llit. I ell què em deia? Que les havien posat uns amics seus perquè jo em mengés el cap". 

 

"Va ser molt dolorós i em va fer molt de mal. No em valorava i vam viure una relació plena de mentides. A poc a poc intento aconseguir superar tot allò, però no és gens fàcil", reconeixia entre llàgrimes sense poder parlar massa més.  

Més informació
 

Comentaris