Ona Carbonell, feliç a Menorca en el primer bany amb el fill

Ona Carbonell és a Menorca, el particular paradís en el qual està gaudint de les primeres vacances amb el seu fill. La nedadora va anunciar la seva maternitat el mes passat, quan va convertir-se en mare primerenca de la mà de la seva parella Pablo Ibáñez. El petit Kai els ha omplert de felicitat, tal com evidencien les tendres fotografies que està publicant la catalana.

"La família sempre ha estat un pilar per a mi, però què maco és poder viure-la ara des de la perspectiva de mare. Encara m'estic acostumant al món de la lactància, difícil però també meravellós", escrivia fa uns dies.

 

 

 

Avui està de celebració, ja que per fi pot tornar a gaudir de la seva passió: nedar. 40 dies després del part, ha complert la quarantena i ja pot tornar a banyar-se en el mar. "Puc tornar a gaudir d'una de les coses que més trobava a faltar després de donar a llum: el mar, la ingravidesa... i quin millor lloc que en les aigües de la meva estimada Menorca".

 

 

Molts han destacat la ràpida recuperació que ha tingut la seva figura després del part. Feliç i contenta, Ona Carbonell viu un somni gràcies al petit Kai i la seva nova aventura com a mare.  

Més informació
 

Comentaris