VÍDEO | Omar Montes, amb la cara plena de sang després d'una baralla nocturna

Omar Montes s'ha vist obligat a desaparèixer d'Instagram durant un temps després de la filtració d'un vídeo seu que el deixa en molt mal lloc. El cantant apareix en unes imatges que s'han fet virals, una autèntica batalla campal en la qual un grup de joves fa cops sense pietat a un altre noi. El resultat? Omar amb la cara plena de sang entre insults.

Crits, males paraules, cops de puny i fins i tot una tanca volant. Un dels nois demanava pau sense massa èxit: "Prou, que el mateu! Que us busqueu la ruïna!". Un altre noi intentava separar Omar Montes perquè deixés de fer cops de puny, el que l'enfadava: "Critico jo els teus amics, maricón de m...?". 

 

Un vídeo que treu a la llum una forta baralla nocturna al mig del carrer, amb cap dels joves sense mascareta, és clar. Pocs minuts després, Omar anunciava a Instagram que deixaria d'escriure res a Instagram temporalment amb un missatge enigmàtic: "Estaré desconnectat de la xarxa durant un temps. Gràcies per tots els missatges de suport. La gent és molt envejosa i fan el que sigui per veure't malament". 

 

 

Alguns apunten que podria tractar-se tot d'un muntatge perquè es parli d'ell i, així, fer promoció encoberta ara que està a punt de llançar noves cançons. Una teoria poc acceptada, per això, tenint en compte que l'única cosa que ha aconseguit amb això és que se'l critiqui i empitjori la seva imatge. 

Més informació
 

Comentaris