El marit de Nuria Roca, positiu en coronavirus: "Està sent dur"

Nuria Roca i el seu marit Juan del Val han entrat en directe a 'El Hormiguero' per comentar com està sent el seu confinament. Uns dies aïllats que han estat molt durs, ja que el marit de la col·laboradora ha donat positiu en coronavirus.

En una videotrucada han explicat com ha passat tot: "Em vaig sorprendre perquè no he tingut símptomes en cap moment. Però vaig donar positiu en el test, vaig començar un tractament i he estat onze dies aïllat. Dinava amb guants, parlava amb la mascareta... És dur quan no pots tocar a ningú. O es fan tests massius o no es pot amb això. És més important fer-se'l als simptomàtics. Ara estem junts perquè ja he donat negatiu", ha explicat del Val.

 

Una situació que els preocupava perquè ell és asmàtic: "L'única cosa que faig és estar a casa i venir a treballar. No faig ni la compra perquè sóc asmàtic". 

I Nuria, com ha estat? "A casa hi ha molt de soroll, amb els nens, el rentaplats i la rentadora... En algun moment he pensat que m'agradaria estar aïllada. He arribat a dir les frases típiques de mare, la de "faig la maleta i marxo", "creieu que això és un hotel?", "semblo la vostra esclava"... Ara és ella qui ha de prendre precaucions: "He perdut una mica l'olfacte i tinc tos, així que estic fent vida aïllada". 

Més informació
 

Comentaris