El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuria Roca, indignada davant el masclisme del debat de TVE
  • CA

El debat de TVE venia envoltat de polèmica des del principi. Pedro Sánchez va marejar la perdiu: ara vaig, ara no hi vaig… L’expectació era immensa, quines propostes faria cadascú? Quin seria l’enfrontament més tens? Com anirien vestits? La primera imatge va sobtar ja d’entrada. Sánchez, amb una corbata vermella granat, i Pablo Casado amb una de blava. El color corporatiu en els seus complements… com Albert Rivera, que va dur el bolígraf en taronja. Ara bé, també van voler picar l’ullet amb els seus post-its: mentre que Pablo Iglesias els duia en lila i en groc, el líder del PP els tenia en blau.

 

Els dos de dretes van apostar per un vestit ben elegant en blau marí, el mateix to que va escollir Sánchez. Pablo Iglesias, de nou, va tornar a ser el toc discordant en deixar a casa l’americana, la corbata i el pantaló de vestir. El d’Unides Podem va apostar per una camisa en blau cel -que li anava massa ajustada i que li marcava alguna taca de suor- i uns pantalons en beix. 

 

 

Com és habitual, algunes famoses han criticat el seu aspecte. És el cas de Carmen Lomana, que ha escrit un munt de missatges carregant contra Iglesias: “Veure Pablo Iglesias amb aquesta cabellera i la camisa horrorosa blava sempre encongida… quina baixa. Els altres tres, s’ha de reconèixer que tenen bona pinta”. 

 

 

Ara bé, una de les imatges de les quals més s’ha parlat ha estat de la preparació del debat. Els quatre polítics entraven a plató i agafaven posicions, cadascú en el seu faristol. Mentrestant, dues dones de la neteja passaven el tiràs i les maquilladores feien els últims retocs als líders. Amb això, s’evidenciava que les úniques dones presents en el debat eren dones de la neteja i de maquillatge… El que han criticat fermament a la xarxa.

 

 

Una de les dones que s’ha sumat a aquesta crítica ha estat Nuria Roca. La presentadora no trigava a destacar aquesta imatge masclista: “Comencem bé, les úniques dones presents en el pla, traient brillantors i netejant”. 

 

Un debat que ha deixat molts titulars, també pel que fa a la crònica rosa. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa