Nuria Roca, condemnada per delicte fiscal

Nuria Roca ha perdut la seva batalla contra Hisenda. La presentadora iniciava l'estiu amb bones notícies, ja que els metges van confirmar que la seva germana està millorant de la malaltia que pateix. Davant dels micròfons assegurava amb un somriure immens que s'estava preparant per marxar de vacances a Menorca, encara que abans s'ha assabentat de l'última paraula del jutge, que no és gens favorable.

L'Agència Tributària li reclama les quotes d'IRPF que no va pagar durant els exercicis de 2005 al 2010, quan hauria declarat 4,7 milions d'euros d'ingressos a través d'una societat de la qual és administradora única amb el 99,68% del capital, per estalviar-se els impostos en facturar-hi les despeses i fixar-se un sou inferior als ingressos declarats. 

Nuria Roca  Antena 3

Nuria Roca a 'El Hormiguero' / Antena 3

La batalla judicial ha estat molt llarga, ja que la presentadora va presentar un recurs que ara s'acaba de confirmar que ha perdut. No li han acceptat, segons informa 'Cinco Días', amb la qual cosa l'Audiència Nacional la condemna a pagar dues sancions pels impostos que va estalviar-se. Qualifiquen la falta com a "lleu", el que suposa que només la sancionen amb la liquidació de l'IRPF dels exercicis de 2005 i 2006, que té un total de 309.475 €. El problema? Que hauria eludit els impostos progressius més elevats de l'IRPF. 

 

Els tribunals sumen una nova famosa condemnada, que se suma a la llarga llista de cares conegudes que han hagut de fer front a multes milionàries.

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?