Nuria Roca ensenya les ferides resultants d'una forta caiguda

Nuria Roca i Esty Quesada, coneguda pel seu canal de Youtube 'Soy una pringada', han visitat 'El Hormiguero' aquest dimarts per parlar de la seva sèrie 'Road Trip'. L'estranya parella ha gravat el seu viatge per la ruta que van fer pels Estats Units, unes imatges que es veuran a TNT el pròxim diumenge 26 de gener. 

Molts s'han sorprès en veure-les treballar juntes, ja que tenen dos perfils completament diferents. La jove youtuber ha reconegut que pensava que no es portarien gaire bé: "Pensava que seria més tirant, més pija, que no ens cauríem bé. I sorprenentment, ens hem caigut bé". Què en pensava Nuria Roca? Més o menys el mateix: "Jo no estic acostumada a conviure amb una estrella del món digital. Jo tinc 47 anys i ella en té 25, això ens col·loca en un lloc diferent. Però a poc a poc ens vam adonar que no som tan diferents".

Nuria Roca i 'Soy una pringada', a 'El Hormiguero'   Antena 3

Nuria Roca i 'Soy una pringada', a 'El Hormiguero' / Antena 3

Van compartir alguna anècdota del seu viatge, però una de les que més ha cridat l'atenció té com a protagonista un ensurt que va patir Nuria Roca. La col·laboradora tenia uns minuts de descans entre gravació i gravació, per la qual cosa va decidir aprofitar i sortir a córrer una mica. El problema va venir perquè la valenciana no va escollir una bona zona i va començar a tenir por: "Vaig sortir a córrer sense ningú per un lloc completament desconegut i és veritat que a Savannah hi ha molt boig...".

 

Es va començar a espantar i va perdre el control, fins al punt que va caure a terra i es va donar un fort cop. Com a conseqüència va fer-se unes ferides bastant considerables, les que ha volgut ensenyar als teleespectadors perquè es fessin una idea de la caiguda: ferides a les mans, però també blaus per tot el cos.

Un ensurt que podria haver acabat molt pitjor.  

Més informació
 

Comentaris