La substituta de Patiño es fa d’or: Nuria Marín, la nova estrella de Telecinco

El nom de Nuria Marín sona cada vegada amb més força. Fa molts anys que la presentadora catalana lluita per aconseguir ser una cara coneguda de televisió, una fita a la qual ha arribat gràcies a Telecinco. Va donar-se a conèixer com a presentadora de 'Cazamariposas', el programa del cor de Divinity. La seva naturalitat i simpatia va convèncer els directors de la cadena, que d'un temps ençà confien cada vegada més en ella. 

Molts la consideren ja la substituta oficial de María Patiño, que s'ha fet amb un lloc destacat dins de la cadena. El 2014  Marín va aparèixer a Telecinco en unes petites emissions de prova amb les quals van intentar que 'Cazamariposas' tingués més audiència. Però no va ser fins que la van fitxar a 'Socialité' com a substituta de Patiño durant l'estiu del 2017 que va començar a agafar força de veritat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Nuria Marin (@nuriasecret) el

D'aquí va passar a tenir alguna oportunitat al capdavant de 'Sálvame', sempre com a substituta quan no hi eren ni Jorge Javier Vázquez, ni Paz Padilla ni María Patiño. És la quarta a la cua, sí, però ha aconseguit que la facin la presentadora oficial de les tardes dels divendres.

Aquest agost l'hem vist més en antena que mai. L'han posat de presentadora a 'Sálvame' els divendres, com dèiem, però també els caps de setmana a 'Socialité' mentre María Patiño és de vacances. Però és que més a més, també segueix al capdavant de 'Cazamariposas'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Nuria Marin (@nuriasecret) el

'El Español' ha investigat sobre el sou que pot estar guanyant la catalana, ja que és la noia de moda de Telecinco i això omple les butxaques. Asseguren que cobraria entre 3.000 i 4.000 € al mes a 'Cazamariposas', ja que a més a més de ser la presentadora també n'és la directora. A aquesta quantitat se li ha de sumar els 2.500 € que cobraria per cada programa de 'Sálvame' i 1.200 € per cada 'Socialité'. Estaríem parlant d'un total de més de 20.000 € mensuals. Sempre que s'ha parlat de diners, però, Nuria Marín ha negat cobrar tant. Ara bé, de moment no ha desmentit aquesta última informació. 

Sigui com sigui, el que està clar és que està fent el seu agost gràcies a les substitucions de Telecinco. Una manera de fer-se d'or però també de guanyar repercussió mediàtica. 

Més informació
 

Comentaris