Nuria Marín, completament superada a 'Sálvame': "Prou, m'enfadaré"

Nuria Marín ha estat l'encarregada de posar-se al capdavant de 'Sálvame' aquest divendres. La catalana no ha desaprofitat aquesta oportunitat i ha intentat mantenir-se ferma i fer-se respectar davant de la resta de col·laboradors, però no ho ha aconseguit massa... De fet, Rafa Mora l'ha tret de les seves caselles i ha provocat que acabés mostrant la seva pitjor cara.

El col·laborador estava discutint a crits amb els companys sense guardar els torns de paraula i passant olímpicament de les indicacions de Nuria Marín. Ella no feia més que fer-li tocs d'atenció, però de res servia. En adonar-se que no s'estava imposant prou, va fer callar tots i va demanar-li directament que deixés de trepitjar els seus companys.

Rafa Mora a 'Sálvame'   Telecinco

Rafa Mora a 'Sálvame' / Telecinco

Ell, en comptes de fer-li cas, va continuar com si res. I Nuria va esclatar molt enfadada: "Rafa, et demanem que compleixis amb els temps dels teus companys. No s'està entenent res! Descansa, guarda forces", uns missatges que anava repetint a poc a poc. Finalment, en veure's superada, ella també començava a cridar: "Prou! He de canviar de tema. Concentra't i segueix l'escaleta. Si us plau! És que sembleu tots nous! S'ha de seguir l'escaleta! M'enfadaré", amenaçava.

 
Nuria Marín   Telecinco

Nuria Marín / Telecinco

Poc després també el director del programa el reganyava: "No sé qui ets. Què et passa? Mai no m'ho havies posat tan difícil en el programa". La xarxa es quedava, però, amb la falta de lideratge de Nuria, que es veia clarament superada per la situació. Una tarda molt tensa que espera millorar en un futur. 

 

Comentaris