El germà de Nicki Minaj, condemnat per violar la seva fillastra d'11 anys

Jelani Maraj va ser detingut el 2015 en ser denunciat per violar una menor, la seva fillastra d'onze anys. El germà de Nicki Minaj hauria abusat sexualment de la filla de la seva dona, nascuda d'una relació anterior. La cantant va pagar 100.000 dòlars inicialment per a la fiança del germà, però haurà de tornar a presó perquè ha sortit la resolució final del cas.

Així ho afirma 'Europa Press', que es fa ressò de la decisió final de la cort suprema de Long Island, que sentencia el germà de la cantant a complir una condemna de 25 anys de presó per agredir sexualment la menor.

Durant el judici, la nena va explicar amb tot detall que el seu padrastre havia abusat d'ella des d'abril fins a novembre del 2015 diverses vegades al dia mentre la seva mare estava treballant. Jelani l'anomenaria 'la meva titella' i l'amenaçava d'atacar-la físicament si posava resistència. El germà petit de la nena hauria estat testimoni d'alguna de les violacions, el que va confessar davant dels jutges. La prova final va ser una mostra d'ADN de Maraj en un pijama de la nena, el que va ajudar a la seva condemna. 

Nicki Minaj i el seu germà   Europa Press

Nicki Minaj i el seu germà / Europa Press

 

La defensa de Jelani sempre va sostenir que tot era un parany de la dona per aconseguir una indemnització milionària que arribaria als 25 milions de dòlars. En un primer moment es va dir que seria Nicki Minaj qui pagaria aquests diners del germà, però el temps ho ha negat ja que s'ha distanciat del germà per allunyar-se de la polèmica.

Jelani Maraj ha estat condemnat, però els seus advocats volen apel·lar la sentència. Es basen en l'última justificació del germà de la cantant, que va dir davant del jutge que en aquell moment tenia problemes amb l'alcohol. Haurem d'esperar per veure com acaba una història que té molt mala pinta per al germà de la cantant. 

Més informació
 

Comentaris