Natalia Sánchez publica una commovedora carta a la seva filla prematura

Marc Clotet i Natalia Sánchez van donar la benvinguda a la seva primera filla el passat 8 de gener, una nena que van anomenar Lia i que va néixer prematurament amb només 8 mesos. Després d'uns dies a la incubadora, la parella d'actors va relatar en primera persona com havia estat l'experiència de tenir una filla a la incubadora.

I ara, just quan la petita fa 6 mesos, Natalia ha escrit un commovedor missatge sobre la por que han passat. Com han viscut aquesta situació? Entre patiment i moltíssima alegria, gràcies a una filla que ha omplert la seva vida de felicitat: "Avui Lia fa 6 mesos i sembla impossible que hàgem arribat fins aquí. Avui no paro de pensar en el dia que va néixer, la primera setmana a l'hospital perquè cada gram era important, en els dos mesos sense sortir de casa ni rebre visites, en la por a què agafés qualsevol virus, en la bilirubina, les hipoglucèmies, la respiració periòdica...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy Lia cumple 6 MESES y parece imposible que hayamos llegado hasta aquí.. Hoy no paro de pensar en el día que nació, la primera semana de hospital (pesándola día y noche porque cada gramo era importante), en los dos meses sin salir de casa ni recibir visitas, en el miedo a que cogiera cualquier virus, (porque el invierno vino bien cargadito y su sistema inmunitario no las tenía todas consigo) en la bilirrubina, las hipoglucemias, la respiración periódica...y lo veo taaaan lejano que asusta..Sin duda alguna todo ha quedado sepultado por los momentos tan increíbles que nos regala cada día... Dicen, y con toda la razón del mundo, que los prematuros vienen pisando fuerte y así es... Ahora siento que todas y cada una de las dificultades que nos ha tocado vivir, junto con lo dura que es la maternidad (porque es durísima pese a toda su belleza...) han merecido la pena y me siento muy, muy orgullosa del trabajo que hemos hecho. Felices seis meses, amor de mi vida. ¡A por los próximos 6 con todos y cada uno de sus nuevos retos! Feliz comienzo de semana a [email protected] y GRACIAS, gracias y gracias por acompañarnos día a día...

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

Però, tal com afirma, tot això queda sepultat pels moments "tan increïbles" que els regala cada dia: "Diuen i amb tota la raó del món, que els prematurs venen trepitjant fort. I així és. Ara sento que totes i cadascuna de les dificultats que ens ha tocat viure, juntament amb la maternitat, que és duríssima tot i la seva bellesa, han valgut la pena i em sento molt i molt orgullosa de la feina que hem fet".

"Feliços sis mesos, amor de la meva vida. A pels següents sis mesos amb tots i cadascú dels seus nous reptes. Feliç començament de setmana a tots i gràcies, gràcies i gràcies per acompanyar-nos dia a dia", continua emocionada en un missatge commovedor que acompanya una fotografia preciosa de Natalia donant el pit a la petita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

La vida de la parella ha canviat radicalment, no ha estat fàcil però ara ho veuen tot de color de rosa. Sincers i emotius, volen fer tot el possible per compartir la seva experiència com a pares prematurs per tal d'ajudar a d'altres que ho puguin necessitar. 

Més informació
 

Comentaris