El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Natalia Sánchez i Marc Clotet emocionen tothom amb un profund missatge ara que són pares prematurs
  • CA

Marc Clotet Natalia Sánchez han començat l’any amb una vida completament diferent en convertir-se en pares primerencs. La parella ha donat la benvinguda a Lia, que ha volgut arribar a la família un mes abans del previst. Tot i això, van assegurar que es trobaven bé i que el part natural havia estat “increïble”. Ambdós van compartir uns missatges d’allò més macos amb els quals han agraït a l’equip mèdic tot el suport que els han ofert: “Lia ha decidit venir un mes abans del que esperàvem, i encara que ens ha pillat sense els deures fets (ni les maletes), tot ha anat de meravella“.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mayor regalo que la vida podía darnos ha querido conocernos antes de tiempo. Bienvenida al mundo pequeña Lia! Gracias al gran equipo de @sjdhospitalbarcelona por vuestro infinito cariño y profesionalidad. Sin duda no podíamos estar en mejores manos. Te quiero infinito @natasanchezmol El millor regal que la vida ens podia fer ha volgut conèixe’ns abans d’hora! Benvinguda al món petita Lia! Gràcies al meravellós equip de @sjdhospitalbarcelona pel vostre carinyo i professionalitat. T’estimo infinit @natasanchezmol

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

 

Després d’una setmana a l’hospital, van posar rumb cap a casa per gaudir de la petita al màxim. Amb l’arribada d’un nadó, la rutina esdevé radicalment diferent. Quina millor manera de compartir les sensacions que estan descobrint que amb un llarg i emotiu escrit? L’actriu ha publicat una tendra fotografia donant el pit a la nena que ha acompanyat d’un missatge que ha commogut tothom.

 

“I així, en un instant, et canvia la vida. És increïble com, des del primer moment en què te la posen en el teu pit, tot just sortida de dins teu, calenteta i encara amb el cordó unint els vostres batecs, entens que la teva única prioritat en aquest món és treure-la endavant per sobre de tot. En aquest mateix instant, signes un contracte lleoní amb l’univers en el qual jures que donaries la teva vida per aquests 2,3 quilograms… i automàticament, entres en comunió amb totes les mares i pares d’aquest món, valorant i admirant la seva feina com mai abans…”, comença.

 

Sincera, emotiva i immensament feliç, així es mostra Natalia mentre descriu com van ser les primeres hores de la seva filla: “Lia va néixer de manera prematura (de 35 4) i vam passar els primers set dies a l’hospital treballant sense descansar perquè tot estigués on havia d’estar, i afortunadament, tot va anar de meravella. Set dies sense sortir de la 417, 16 metres quadrats d’habitació que, a les poques hores, es converteixen en la teva llar i des d’on, curiosament, no trobes a faltar res de l’exterior, ja que el que més t’importa en el món es troba entre aquelles quatre parets”.

 

No tot és fàcil, per això, però els mals moments s’obliden ràpidament amb un bebè en braços: “No dorms més de 15-20 minuts seguits, i encara que les teves converses comencen a ser una mica inconnexes, fruït de l’esgotament, sobrevius. La teva son i la teva gana passen a ser totalment secundaris perquè la seva son, la seva gana i la seva salut depenen de tu. I encara que la por s’apoderi de tu en els moments més complicats, són l’instint i l’amor els que agafen el control de la situació. Set dies en els quals les llàgrimes i els atacs de riure són el teu únic idioma i el “pell amb pell” es converteix en el teu esport preferit”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y así, en un instante, te cambia la vida.Es increíble cómo, desde el primer momento en que la ponen en tu pecho, recién salida de dentro de ti, calentita y con el cordón aún uniendo vuestros latidos, entiendes que tu única prioridad en este mundo, es sacarla adelante por encima de todo. En ese mismo instante, firmas un contrato leonino con el universo donde juras que darías tu vida por esos 2’3kg..y automáticamente, entras en comunión con todas las madres y padres de este mundo, valorando y admirando su labor como nunca antes..Lia nació prematura (35 4) y pasamos los primeros 7 días en el hospital trabajando sin descanso para que todo estuviera donde tenía que estar y afortunadamente, todo fue de maravilla. 7 días sin salir de la 417, 16m2 de habitación que, a las pocas horas, se convierten en tu hogar y desde donde, curiosamente, no echas nada en falta del exterior, pues lo que más te importa de este mundo, se encuentra entre esas cuatro paredes. En un hospital el tiempo y el espacio cobran otra dimensión… Los segundos se hacen horas y los días son semanas. No duermes mas de 15-20 minutos seguidos y, aunque tus conversaciones empiezan a ser algo inconexas, fruto del agotamiento, sobrevives. Tu sueño y tu hambre pasan a ser totalmente secundarios porque su sueño, su hambre y su salud dependen de ti y aun que el miedo se apodere de ti en los momentos más complicados, son el instinto y el amor quienes toman las riendas de la situación. 7 días donde las lágrimas y los ataques de risa son tu único idioma y el “piel con piel” se convierte en tu deporte favorito..Tengo que volver a dar gracias a todas y cada una de las grandes profesionales que pasaron por nuestra habitación, a la GRAN FAMILIA QUE TENEMOS (la sanguínea y la elegida) y a los dos amores de mi vida; en primer lugar a Lia, por agarrarse con tanta fuerza a mi pecho y a la vida. Y en segundo lugar, a @marc_clotet , por remar en la misma dirección y con la misma fuerza(o más), por no dejar que me caiga, por estar tan por encima de toda expectativa, por demostrarme una vez más la gran persona que eres y por ser el mejor padre y el mejor compañero de vida que jamás hubiera podido imaginar. ?GRACIAS A TOD@S.

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

 

La maternitat ho significa tot per ella ara mateix, però també ha volgut agrair als professionals sanitaris que van estar al seu costat durant el procés. La millor manera d’acabar una carta així? Amb una maca dedicatòria a la seva parella: “He de tornar a donar les gràcies als dos amors de la meva vida, en primer lloc a Lia, per agafar-se amb tanta força al meu pit i a la vida. I en segon lloc, a Marc Clotet, per remar en la mateixa direcció i amb la mateixa força (o encara més), per no deixar que caigui, per estar tan per sobre de tota expectativa, per demostrar-me un cop més la gran persona que ets i per ser el millor pare i el millor company de vida que mai hagués pogut imaginar”. Un missatge preciós que de ben segur que no és l’últim que comparteix. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa