Natalia d'OT supera el coronavirus: "He estat molt espantada"

Natalia Rodríguez ha volgut aprofitar la seva fama per enviar un missatge molt clar: no ens podem relaxar en la lluita contra el coronavirus. La cantant ha reconegut que es va contagiar i que ha estat 20 dies aïllada de la resta de la família per no contagiar-los. Ara que ja ha superat la malaltia, ha publicat un vídeo en el qual comparteix la seva experiència per intentar conscienciar una mica més.

"A finals de juliol, principis d'agost vaig donar positiu en coronavirus. Ho vaig saber perquè un contacte molt proper a mi va començar a trobar-se molt malament, va anar a l'hospital i va donar positiu a la PCR. Una epidemiòloga es va posar en contacte amb mi, em van fer la prova i vaig donar positiu. Em vaig espantar moltíssim perquè estava a casa dels meus pares i tenia molta por que ells s'haguessin contagiat per culpa meva. Van fer la PCR a tots els meus contactes i tots van donar negatiu, encara sort", explica.

Ella era asimptomàtica pràcticament, ja que els únics símptomes que va tenir va ser la pèrdua del gust i de l'olfacte: "M'he sentit amb energia, per això, he fet esport fins i tot. Això sí, he estat aïllada durant 20 dies sense tenir contacte amb ningú. Tenia el meu propi lavabo, la meva roba la posaven en una bossa a part perquè no tingués contacte amb ningú més de la família... Però tot això ja ha passat. M'han fet les analítiques i he sortit que sóc immune, que tinc anticossos i ja no contagio".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#covid_19 #coronavirus

Una publicación compartida de Natalia Rodriguez. (@nataliaoficial) el

 

Tot i això no vol relaxar-se: "Tot això és molt nou i no em relaxaré perquè veient la televisió m'espanto en veure que hi ha tants rebrots. Sembla que ens estem relaxant i això no pot ser. Hem de seguir lluitant, fent servir la mascareta, rentant-nos les mans, mantenint la distància social... Perquè sembla que ens hem oblidat de tot el que hem passat, d'aquests mesos de confinament tancats".

 

Un testimoni que espera que ajuda a conscienciar una mica els seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris