Les paraules de Nagore que fan pensar en reconciliació amb Barneda

La relació entre Sandra Barneda i Nagore Robles va generar moltíssima curiositat. Veure la presentadora i la col·laboradora treballant juntes en el mateix programa generava molta morbositat entre els teleespectadors, que volien saber-ho tot sobre elles. Durant els tres anys de relació es va mantenir allunyades dels focus i pràcticament no van parlar al respecte: hermètiques i mantenint la vida íntima en privat.

Això no impedia que tinguessin molts seguidors, que encara somien desperts amb una presumpta reconciliació entre elles. Mantenen una bona relació, el que evidencien sempre que parlen l'una sobre l'altra. Doncs bé, les últimes declaracions de Nagore fan pensar que podrien arribar a tornar a sortir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me cuentas compañera fiel que no solo El gato es mi compañero de fatigas, enfados, pasiones, alegrías, tropezones, caídas y subidas. Otro verano más atendiéndonos, señalando la misma dirección; reconociéndonos incluso con los ojos cerrados y la furia cercana del amor loco, inquieto, irracional... imposible de definir y atrapar. A veces hay que cantarle al mundo una sonata distinta para que aprenda que en la diferencia reside el amor. #loveislove🌈 ¡Feliz agosto! Feliz Verano! Feliz y después ya me cuentas los ‘peros’ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 #contigotodo #situpuedesyopuedo #verano2018☀️ #nofilters #amorsinfiltro

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

La col·laboradora ha acudit a la presentació d'Adu, on ha parlat amb 'Europa Press' de l'entrevista de la seva ex a 'Planeta Calleja'. "Tenia moltes ganes de veure-ho. Sóc súper fan del programa de Calleja i imagina't amb Sandra com a protagonista. Crec que va ser el seu millor programa. Jo crec que ha estat el més maco que ha fet. Ha estat ella. Va ser molt emotiu. Ella és molt sensible, és una dona molt especial".

Nagore, durant la presentació d'una pel·lícula   Europa Press

Nagore, durant la presentació d'una pel·lícula / Europa Press

 

"Sandra ha cregut en mi fins i tot més del que he fet jo. Segueix sent una dona a qui estimo moltíssim i a qui admiro. Ens seguirem respectant sempre", afegia. Unes paraules plenes d'estima que provocaven que li preguntessin directament si seria possible una reconciliació: "No sóc la Maestra Joao. De moment no em dedico a endevinar el futur. Ja es veurà...", deia misteriosament tot deixant la porta oberta. 

Més informació
 

Comentaris