La foto més atrevida de Nagore, completament nua a la banyera

Nagore i Sandra Barneda formen una de les parelles més mediàtiques de Telecinco. Sempre s'havien mostrat molt hermètiques, geloses de la seva vida privada. Feia més d'un any que sortien quan van publicar la primera fotografia de parella. Mai no han volgut comentar gaire sobre la seva relació, encara que últimament s'estan dedicant uns quants missatges romàntics a Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My girl  #dragongirl #nagorerobles #stophomophobia #diacontralalgtbifobia

Una publicación compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

Els seus seguidors sempre els hi demanem més transparència en aquest sentit, ja que no entenen per què ho expliquen tot obertament però alhora no s'obren en aquest aspecte. És per això que triomfem cada cop que publiquen una foto juntes.

Només Nagore és la protagonista de l'última exitosa imatge, per això. I és que ha decidit aparèixer completament natural: sense pentinar, desmaquillada... i sense roba. A la banyera, sense artificis en una foto en blanc i negre: "Només jo", escriu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just me #dragongirl #nagorerobles #blackandwhite

Una publicación compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

Davant de càmera, fràgil i amb un somriure. Són molts els famosos que han alabat la seva valentia, entre ells un Màxim Huerta que li diu "sexy". Però, com semblava obvi, també Barneda ha volgut aplaudir-la amb un missatge ple d'icones amb cares d'enamorada i trèvols. 

 

Un molt bon moment per a la parella, que es prepara per iniciar un nou estiu juntes que de ben segur que gaudiran al màxim.

Més informació
 

Comentaris