Nagore, devastada en parlar de la mort d'una persona molt estimada

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dimarts ha estat molt dolorosa. Els concursants s'han sincerat i han tret a la llum records d'infància molt impactants. Unes històries que han emocionat Lara Álvarez, però també a Nagore Robles que es trencava i començava a plorar en directe des de plató.

La col·laboradora s'emocionava en recordar tota la gent que ha mort per culpa del coronavirus, en especial una persona molt propera a ella: "Han tocat temes que em costes molt... la pèrdua d'algú important... I em va passar fa poc, a més a més. És complicat. Sempre que estimes a algú li has de donar les gràcies, demanar-lo perdó, dir-li que l'estimes. I això és una cosa que em porto amb mi".

Nagore, emocionada a 'Supervivientes'   Telecinco

Nagore, emocionada a 'Supervivientes' / Telecinco

"Amb aquesta persona que ha mort fa poc no va haver-hi cap dia en el qual no li digués que l'estimava, que era la persona més important de la seva vida. I amb això em quedo. M'agradaria dir que és molt important parlar de sentiments, encara que siguin durs. Parlar d'emocions, d'amor i de sentiments ens fa més forts. Ens omple de vida, d'amor i ens fa més feliços", afegia molt emocionada.

 

No ha volgut revelar la identitat d'aquesta persona tan especial que ha mort fa poc, simplement ha dit que ha estat un cop molt dur. 

Més informació
 

Comentaris