Nagore, preocupada: "Estic esgotada, em fa mal tot després dels passejos"

Nagore Robles està sent molt activa a Instagram durant el confinament. Els seus seguidors estan contentíssims en veure que els hi explica tot el que fa i com se sent. Gràcies a la gran quantitat de publicacions que està fent hem pogut saber que s'ha reconciliat amb Sandra Barneda, amb qui va trencar després de tres anys de relació. Juntes, però cadascuna a casa seva.

Des d'aquest cap de setmana es pot sortir al carrer a passejar dins de les franges adequades, el que la col·laboradora ha aprofitat. El problema? Que tants dies tancada a casa ha tingut conseqüències en el seu estat físic, tal com ha compartit amb els seus fans.

"No us passa que esteu esgotades? No puc amb la meva vida, estic KO. Dissabte vaig sortir a fer el meu primer passeig, un passeig normal com el que faig cada dia amb el meu gos. Doncs vaig tornar a casa esgotada, no podia pujar i ara em fa mal tot i estic KO. Tinc fiblades, em pesa el cos com si portés dues tones a sobre... No us passa? És molt fort".

Nagore Robles, molt cansada durant el confinament   Instagram

Nagore Robles, molt cansada durant el confinament / Instagram

 

Una preocupació que segueix arrossegant, però que no fa que deixi de fer ioga a casa. Aquest matí reconeixia que està gaudint de les estones al llit sense fer res: "Mai no he fet tant el ronso al llit. És una de les meves aficions preferides ara mateix. Llevar-me i mirar el no-res una bona estona".

Són molts els seguidors de la col·laboradora que reconeixien estar vivint el mateix, el que demostra que el confinament afecta molts de la mateixa manera. 

 

Comentaris