Així feliciten el Nadal els famosos catalans

Els famosos han volgut felicitar el Nadal als seus seguidors. N'hi ha que ho han fet d'una manera ben original, mentre que els més tradicionals han publicat una foto familiar davant l'arbre de Nadal ple de regals. 

Comencem pels VIPS catalans. Com a màxim exponent dels col·laboradors televisius, Pilar Rahola. Com ha felicitat les festes? Amb una fotografia de la seva mare, que segueix sent l'encarregada de preparar el sopar de Nadal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com cada any, la mare prepara el brou. Bon Nadal.

Una publicación compartida de Pilar Rahola. (@pilar_rahola) el

En Toni Cruanyes ha mostrat als seus seguidors que han escollit el municipi d'on és originari el seu marit per passar aquestes dates nadalenques: "Camí de Nadal. La Sénia. Lo paradís del sud. Bones festes". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camí de Nadal 🦎🍂 #lasénia lo paradís del sud #bonesfestes #moments #vida

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

Aquest Nadal és molt especial per a Risto Mejide i Laura Escanes, que celebren les primeres festes nadalenques com a pares d'una nena. És el primer Nadal de la seva filla Roma, el que ho fa encara més maco. La influencer ha publicat una foto en la qual surt abraçant la petita: "Primer Nadal amb tu. Bon Nadal a tots!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primera navidad contigo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Feliz navidad a todos ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

La Silvia Abril ha pensat en el Pare Noel des de Rovaniemi, el poble des d'on surt amb el trineu. Des d'allà ha publicat una fotografia, una de les estampes típiques del Nadal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rovaniemi...❤️❤️❤️❤️

Una publicación compartida de Sílvia Abril (@silviabril) el

I si parlem d'esportistes, un dels protagonistes de l'any ha estat Pau Gasol. El jugador de bàsquet recordarà amb molta estima el 2019, l'any en el qual s'ha casat amb la seva parella. És ella amb qui apareix a la felicitació nadalenca que ha publicat: "Bon Nadal a tots! Vull desitjar-vos bones festes envoltats de la vostra família i amics. Aprofito per tornar a agrair el suport i l'estima que m'heu demostrat un any més. Gràcies, de tot cor". 

 

La Mercedes Milá ha estat una de les més originals. La presentadora ha engegat les vacances equivocant-se en una benzinera, ja que ha posat dièsel al cotxe quan en realitat no era aquesta la que necessitava. S'ho ha pres amb humor, el que ha evidenciat en un vídeo d'Instagram que ha aprofitat per felicitar el Nadal: "I ja que estem, us desitjo pau, salut i que estigueu molt contents durant aquest dia i que feu el que vulgueu".

Mercedes Milá felicita el Nadal  Instagram

Mercedes Milá felicita el Nadal / Instagram

 

Més informació
 

Comentaris