Entrevista dura de 'Los Morancos': Catalunya, TV3 i pederàstia

'Los Morancos' han concedit una entrevista esquinçadora a 'Planeta Calleja'. Els germans Cadaval s'han sincerat davant Jesús Calleja, que ha aconseguit que parlessin sobre un parell de temes molt espinosos. El primer? La polèmica que els envolta des que fossin entrevistats a TV3 el 2014, quan els van preguntar sobre el referèndum català. En aquell moment els còmics van declarar que si el poble realment vol la independència, que la demanarien: "Però s'ha d'escoltar tothom". 

Els mitjans espanyols van criticar-los molt per aquestes declaracions, en acusar-los d'estar a favor del referèndum "il·legal". Ara ha estat el germà gran dels Morancos qui ha volgut aclarir-ho: "Allò va fer una trampa que ens van fer. Jo no vaig dir que estiguéssim a favor del referèndum, van confondre les paraules quan ens ho van preguntar. Nosaltres vam dir que cadascú té la llibertat de fer el que vulgui, però això no vol dir que jo estigui a favor o en contra. Jo sóc espanyol, d'Espanya. Que quedi clar".

Un aclariment que han aprofitat per recalcar que estimen molt a Catalunya: "M'encanta Catalunya perquè la meva mare és d'allà. Entenc el català, el parlo una mica i també sóc espanyol. Passa alguna cosa? No passa res". 

César de 'Los Morancos' a 'Planeta Calleja'   Cuatro

César de 'Los Morancos' a 'Planeta Calleja' / Cuatro

 

Poc després era Jorge qui se sincerava sobre un dels pitjors moments de la seva vida, quan el 1995 es va fer pública la seva implicació en el cas Arny. Diversos famosos van veure's implicats en un cas de prostitució de menors en un bar gai de Sevilla, entre ells, Jorge de 'Los Morancos'. Finalment va ser absolt i el menor que l'havia acusat va reconèixer que havia mentit, però l'acusació encara persegueix a l'humorista: "Ho vaig viure fatal perquè vaig arribar a rebre cartes amb amenaces de mort i em deien que sabien l'hora a la qual els meus nebots sortien de l'escola. Quan va passar tot allò, només feia set mesos que el meu pare havia mort. La meva mare sempre em mirava amb complicitat".

Jorge de 'Los Morancos' a 'Planeta Calleja'   Cuatro

Jorge de 'Los Morancos' a 'Planeta Calleja' / Cuatro

"Però va ser una agonia que va durar un any i mig i que encara fa que molta gent em consideri pederasta. Va ser una exposició pública de la qual vaig sortir enfortit perquè vaig adonar-me que tenia gent bona al voltant. Ara bé, em van cancel·lar molts contractes", afegia amb llàgrimes als ulls. Una època molt complicada que encara té conseqüències en el petit dels 'Morancos'. 

Més informació
 

Comentaris