Mor Lexxi Alijai, la jove promesa del rap, als 21 anys

El món del rap està de dol. La rapera Lexii Alijai, qui prometia ser una de les joves promeses del gènere, moria el passat 1 de gener als 21 anys, sent els seus familiars els qui han comunicat la trista notícia. Tot i que no han volgut revelar les causes de la pèduda, la família ha confirmat a BuzzFeed la notícia, sent la cosina de la rapera l'encarregada de pronunciar-se. "Compromesa i dedicada a la seva música i que sempre havia sabut exactament el que volia ser", assegurava LaMycha Jett parlant de la seva cosina.

El seu cosí Raeisah Khan també ha volgut dedicar-li unes emotives paraules: "És una veritable llegenda. Si la coneixes o l'escoltes, sents esgarrifances. Descansa en el paradís. Mai seràs oblidada". També tots els seus fans s'han mostrat desolats amb la notícia, omplint les xarxes socials de fotos i comentaris en homenatge a la jove cantant.

 

Molts companys de professió també s'han sumat al condol, i és que la jove estava considerada com una gran promesa del rap, comptant amb grans col·laboracions i molta repercussió en xarxes socials i plataformes digitals.

 

Comentaris