Mor Jack Burns, 'el nou Billy Elliot', als 14 anys

El jove ballarí i actor Jack Burns, considerat com 'el nou Billy Elliot', ha mort als 14 anys en el seu domicili de Greenock, Escòcia. Les causa de la mort no han estat comunicades per la policia, però se sap que no ha estat un fet transcendent ni es tracta d'un cas de violència.

El jove era considerat una de les promeses del món de l'actuació i del ballet del país. Amb només catorze anys ja era un dels millors ballarins de l'escola de ball Elit Academy of Dance, a la qual pertanyia des de l'any 2012. A més, era un dels alumnes de l'escola UK Theatre School, on continuava perfeccionant les seves habilitats en el terreny de l'actuació.

 

Tot i la seva curta edat, Jack habia participat ja en dues sèries de la cadena BBC, 'Represalias' i 'Detective Muncie' i tenia una gran relació amb els actors d'Outlander, ja que el seu germà va participar en aquesta sèrie de 2014 a 2016. A les xarxes socials de l'escola de ballet del jove, la directora del centre ha posat un missatge carregat d'afecte per a recordar-lo: "Amb gran tristesa escrivim aquest post. Tràgicament, vam perdre al nostre estimat estudiant Jack Burns. Jack va ser una inspiració per a tots a Elit i va tocar els cors de tots els que van tenir el plaer de treballar i ballar amb ell des de 2012. Nosaltres i tots els familiars i amics de Jack estem completament devastats i sense paraules, ni respostes". 

 

Comentaris