Mor Gary Rhodes, xef amb estrella Michelin, als 59 anys d'edat

Regne Unit està commocionat per la sobtada i inesperada mort del famós xef Gary Rhodes. El cuiner amb estrella Michelin va morir aquest dimecres a Dubái, país en el qual residia des que va obrir allà el seu restaurant Rhodes W1. Molt afectada, la seva família demanava respecte i comprensió en el mateix comunicat on anunciaven la notícia. Les causes de la mort encara no estan clares, ja que la versió de les autoritats locals i del cercle pròxim a Gary difereixen molt.

Mentre la policia local de Dubái va assegurar que la mort es va deure a "causes naturals", en Daily Mail han recollit el testimoniatge de diversos amics del xef, com el prestigiós cuiner Jamie Oliver, que afirmen que la mort es va produir després d'una relliscada que li va provocar un fort cop al cap.

 

En el mateix mitjà, el cuiner Vineet Bhatia, qui havia estat amb ell gravant un programa de cuina recentment, assegurava: "Recordo que ell em va dir la setmana passada 'la meva vida no pot ser millor'. Ell estava en forma i tenia salut, això és un gran cop", i afegia: "Ell era molt feliç i estava gaudint de l'èxit del seu negoci, estava buscant vies per a expandir-lo. Hem perdut un gran home i un gran cuiner".

 

Comentaris