L'exparella de Mónica Naranjo relata l'infern que ha viscut: "Em feia por"

Óscar Tarruella va compartir la vida amb Mónica Naranjo durant més de 15 anys, el que no ha impedit que la cantant hagi carregat contra ell últimament. Per tal de defensar-se, el representant ha concedit una entrevista molt contundent a 'Lecturas' en la qual la deixa completament verda. Es van separar durant el febrer de l'any passat, però ha estat recentment que Mónica ha començat a parlar malament d'ell. Óscar s'havia mantingut en silenci fins ara, que s'ha afartat: "Mónica no ha parat d'atacar-me i fins ara jo no he dit res. He pensat en demandar-la, però no ho faré de moment. Prendré mesures legals si continua en aquesta tessitura".

Una amenaça que sorprén tenint en compte que, en principi, havien tallat de manera amistorsa: "Ella diu que es va descobrir el pastís i jo no sé a què es refereix. Va deixar de parlar-me i va anomenar com a interlocutora a la meva germana. Va voler que anés a un advocat i va començar un distanciament continu. Va dir que hauria preferit la meva mort a què l'hagués deixat. És cruel. Estic molt enfadat amb ella, però no li desitjo cap mal. Em fa mal la deslleialtat. Sento que m'ha fet servir per promocionar el seu programa de sexe, ja que ha parlat obertament de la nostra intimitat sexual".

Mónica Naranjo i el marit  Wikimedia

Mónica Naranjo i el marit Wikimedia

Considera que Mónica l'està atacant per despit: "No em perdona que jo prengués la decisió de deixar la relació. No sé fins a quin punt he fet mal a la persona o a Mónica l'artista. Em sembla deshonest que expliqui tantes mentides i baixeses, no ho necessita. Jo vaig deixar la relació sense estar enamorat però des de l'amor, vaig començar a patir atacs d'ansietat i estava molt enfonsat. Ella em va convèncer per no anunciar-ho fins mesos després. Ho vaig passar molt malament per culpa de mantenir la relació durant tants anys. Fa molt que vaig decidir anar al psicòleg, una part de mi patia molt. Estàvem molt enamorats, però teníem caràcters incompatibles. No era la primera vegada que proposava separar-nos. Però creus que deixaràs l'altra persona molt malament i mires més pel bé de l'altre que pel teu".

"Em vaig acostumar a discutir, al conflicte, a suportar. Si vas suportar, l'altre pot pensar que és normal. Em sento responsable també, no la culpo. Ningú no t'obliga a aguantar una vida que no vols viure. Tenia dependència, em vaig autodestruir inconscientment. No va haver-hi insults, però ens vam faltar al respecte en alguna ocasió. Després de cada discussió, ens demanàvem perdó. Suportava que em cridés. Em va advertir que la vida amb una artista és molt difícil, per això. L'ego és difícil de gestionar", explica.

Mónica Narajo i el seu exmarit, Óscar  Telecinco

Mónica Narajo i el seu exmarit, Óscar / Telecinco

 

Un representant més sincer que mai: "Després de la separació em vaig quedar en una situació psicològica deplorable, destruït. Mentre estàs destrossat, medicant-se per dormir amb els nervis trencats, no ets persona".

Mónica ha explicat que Óscar va prendre la decisió mentre preparaven el viatge de noces, però ell ho nega: "No és cert, mai no vam dir que hi hauria viatge de noces. Un dia, una amiga que és psicòloga em va preguntar si estava segur de casar-me amb ella. Va ser llavors quan vaig preguntar-me què estava fent. Mónica va reaccionar malament, no agressivament però amb molt de dolor. Aquell dia vaig marxar de casa i li vaig dir que no em casaria amb ella. Li vaig demanar perdó per haver alimentat aquesta il·lusió... Si m'havia gastat 17.000 € en l'anell de compromís".

 

Mentre la cantant no para de dir que amb la separació va descobrir les mentides d'Óscar, ell repeteix que és tot mentida: "Li va molt bé el victimisme i deixar caure que li vaig ser infidel quan és mentida. Després de separar-nos, ella insistia que jo estava amb una altra dona quan jo estava en una planta d'oncologia. Van trobar-me uns bonys que podrien haver acabat derivant en càncer, però afortunadament ho vam pillar a temps".

L'exmarit de Mónica Naranjo, a la portada de 'Lecturas'

L'exmarit de Mónica Naranjo, a la portada de 'Lecturas'

Deixar Mónica va comportar un canvi de vida radical: "Vaig passar de viure en un pis de 1.000 m2 a un de 50, però la felicitat em va inundar". Ara ha tornat a trobar l'amor, de la mà d'una parella que va arribar quan va començar a "curar-se": "Tinc una relació pacífica i sana. Un dia, just abans de quedar-me adormit, vaig abraçar-la i li vaig dir que què bé no tenir-li por. No vull semblar dramàtic, però vaig ser conscient de com havia estat. No vaig ser conscient que tenia por a Mónica fins que vam deixar la relació. Tenia por a discutir, als mals rotllos constants, a no tornar a ser mai més l'Óscar somrient". 

Caldrà veure com contesta Mónica a aquestes declaracions, una resposta que de ben segur que no es fa esperar. 

Més informació
 

Comentaris