Miriam Sánchez publica dues fotos molt explícites del seu canvi físic

Miriam Sánchez ha acaparat un munt de titulars en aquests últims mesos, des que aparegués físicament amb un canvi físic radical que va deixar tothom bocabadat. La que fos actriu porno havia engreixat més de 10 kg. Va parlar al respecte durant una entrevista molt dura a 'Sábado Deluxe': "Estic viva per genètica. He estat addicta a la cocaïna durant 8 anys. He estat a punt de fer moltes ximpleries... La meva exparella m'obligava a fer dejunis de tres dies. Em volia veure molt prima i no em deixava menjar. Quan vaig voler tallar amb ell, començava a menjar compulsivament i després ho vomitava. Per això vaig caure en la bulímia".

Tot un drama que la va portar a experimentar un canvi físic molt evident que no li agradava. És per això que aquest estiu decidia sotmetre's a diverses operacions d'estètica per tornar a recuperar el seu físic. S'ha esperat fins avui, però, per publicar les fotografies de l'abans i el després: "No m'he fet photoshop. He caminat i he deixat de menjar coses poc sanes. Cony, que m'han operat? És clar! He aprimat vuit quilos i ben maca que estic. He deixat la Coca-Cola, els fregits, les salses i d'escoltar la gent que em toca el cony", ha escrit en un missatge contundent.

 

Ha acompanyat l'explicació d'un parell de fotografies molt explícites que evidencien perfectament el canvi que ha patit el seu cos.

"Encara em queda un camí de recuperació, però m'encanta el resultat a primera vista". Per tal d'aconseguir-ho, s'hauria sotmès a una liposucció que transforma el greix en líquid per facilitar la seva extracció". De ben segur que la història interessa a 'Sábado Deluxe', que podria oferir-li una entrevista ben aviat. 

Més informació
 

Comentaris