Mireia Belmonte, enamorada d'un concursant d'Operación Triunfo

Mireia Belmonte s'ha fet un nom propi a base de moltíssima dedicació. Ha guanyat un munt de medalles, el que la converteix en una de les nedadores més brillants dels últims anys. La catalana s'està preparant per al mundial de Corea, una participació que podria tornar a coronar-la. Ara bé, aquests últims dies no es parla d'ella per un tema esportiu... sinó sentimental.

I és que poc se sabia de la seva vida privada des que es filtrés que s'havia separat de la seva parella. Va estar amb el piragüista Javier Hernanz gairebé quatre anys, però contra tot pronòstic van decidir separar els seus camins. Gelosa de la seva vida privada, no va voler revelar els motius ni comentar res al respecte. Però no ha pogut evitar que ara es rumoregi sobre ella... I és que sembla que torna a estar enamorada.

Mireia Belmonte  Europa Press

 Europa Press

La nedadora estaria iniciant una relació amb un cantant, un exconcursant d'Operación Triunfo 2009. Parlem d'Ángel Capel, un dels preferits d'aquella edició. 'ABC' assegura que els paparazzi els han enxampat junts en una de les seves últimes cites, després de setmanes sent discrets.

Cap dels dos hauria volgut donar detalls sobre aquesta nova aventura sentimental, encara que han volgut veure una pista en els seus perfils a la xarxa... on ambdós tenen una icona d'un cor i d'un candau. Casualitat? Sembla estrany.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Angel Capel (@angelcapel) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Angel Capel (@angelcapel) el

El cantant actualment es troba treballant a Port Aventura, ja que forma part d'un trio musical que hi actua durant els caps de setmana. Els seus compromisos professionals els obligaran a estar separats en diverses ocasions, però aconseguiran que l'amor triomfi?

 

 

Comentaris