Milers de persones acomiaden Aretha Franklin en la seva capella ardent a Detroit

El cos de la Reina del Soul s'exhibeix amb el taüt obert, vestida amb sabates i vestit vermell

 

Centenars de fans d'Aretha Frankliln feien cua aquest dimarts al matí a les portes del Charles H. Wright Museum of African-American History de Detroit, on s'ha instal·lat la capella ardent per acomiadar la Reina del Soul durant dimarts i dimecres. El cos de la cantant va arribar al lloc a primera hora local en un taüt d'or que va ser rebut amb honors pels presents, molts dels quals havien esperat al carrer durant tota la nit, segons informen mitjans locals.

 

 

El cos de Franklin s'exhibeix amb el taüt obert, vestida amb sabates i vestit vermell. Els milers de visitants, arribats de diferents punts dels Estats Units, poden accedir a la capella ardent fins a les 21 hores de dimecres (hora local). Després d'aquest comiat públic, Stevie Wonder, Faith Hill i Jennifer Hudson, entre d'altres, cantaran al funeral d'Aretha Franklin, que se celebrarà el proper 31 d'agost al Greater Grace Temple de Detroit.

 

 

La 'Reina del Soul', morta el passat 16 d'agost en aquesta ciutat per un càncer de pàncrees als 76 anys, serà així acomiadada per familiars i amics propers en una cerimònia que podrà seguir-se per televisió i internet.

 

Comentaris