Mila Ximénez reapareix per sorpresa a 'Sálvame' enmig de la quimioteràpia

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han quedat amb la boca oberta en veure aparèixer per sorpresa Mila Ximénez. Després de tres mesos d'absència durant el tractament contra el càncer de pulmó que pateix, ha volgut passar-se una estona per saludar els seus companys i per felicitar en persona el seu amic Kiko Hernández, que feia anys.

Ningú no sabia res, per la qual cosa els ha fet encara més il·lusió. Molt emocionada i forta: "Tinc caràcter, alegria, amics, funcionalitat i moltíssimes ganes de viure. La meva oncòloga em diu que sóc valenta i jo li dic que no tinc més remei, perquè hi ha molta gent que em vol viva". 

Uns mesos molt dolorosos i durs per a la col·laboradora: "Tenia por i necessitava tornar a casa. Això és tot. Han estat molts mesos de pors, incògnites, d'estima i també de lluita. Et juro que diré que he tingut un càncer i que l'he superat".

Mila Ximénez reapareix per sorpresa a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez reapareix per sorpresa a 'Sálvame' / Telecinco

 

"He vingut a felicitar-te, Kiko, t'ho juro. T'estimo molt i volia dir-t'ho personalment. Celebrarem el teu aniversari i el meu quan passi tot. Això ha estat un malson. Necessita venir per dir-te que t'estimo. I volia venir perquè tothom vegi que estic bé, que no estic en coma. Segueixo el tractament i tot va bé. Dimecres em fan una prova, però estic segura que serà un esglaó i prou. Els pujaré de dos en dos", explicava.

Aquests últims dies ha estat amb la seva filla i els nets, una desconnexió molt necessària: "Després d'estar amb els nens a Marbella em vaig enfonsar, però segueixo endavant. He tingut coses pitjors. Això és un incident que he de superar. He de tornar a caminar". 

Més informació
 

Comentaris