Mila Ximénez, a llàgrima viva: "Estic perduda i em fa por sortir de casa"

Mila Ximénez és una de les col·laboradores de 'Sálvame' que està confinada a casa i no va a treballar a plató. Forma part del col·lectiu de risc, per la qual cosa prefereix no arriscar-se i opta per fer teletreball. Està passant aquests dies sola a casa, el que no l'ajuda a portar-ho bé. Així ho ha confessat a l'última connexió en directe amb el programa del cor, en la qual s'ha enfonsat i ha acabat plorant sense poder evitar-ho.

La col·laboradora reconeix que li està costant molt no tenir llibertat i que troba molt a faltar anar a la feina i relacionar-se amb els companys: "Ara estic convivint amb un àlien. No hauria pensat que m'enfonsés, però ara que he vist a Kiko se m'ha anat la fortalesa. Ens truquem i parlem, però cada vegada estic més baixa d'ànims i estic entrant en un bucle de tristesa". 

Mila Ximénez plora en directe a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez plora en directe a 'Sálvame' / Telecinco

Unes paraules molt dures que arribaven en un moment complicat, durant un test als seus companys en el qual havien de valorar si és egocèntrica. Kiko Hernández, un dels seus principals suports entre els companys, ha intentat animar-la: "Ets la persona menys elitista que conec. Tampoc no ets classista. Ningú no és perfecte fins que l'estimes, però jo a tu t'estimo. Ja veuràs com d'aquí poc estem aprenent d'aquesta merda de virus".

 

Un suport que ha fet plorar a Mila: "Tota aquesta situació és tan complicada... A més a més tinc un herpes que em fa un mal immens, demà és l'aniversari de la meva filla... Són moltes coses que van sumant i que m'afecten. No està sent fàcil. Per mi el confinament està sent dur i difícil, perquè abans feia coses que em semblaven fàcils i ara això s'ha tornat impossible. Em sento perduda i he agafat por a sortir de casa. No tinc nassos. No per mi, sinó per si em passa alguna cosa i això afecta a la meva família. No ho estic passant gens bé. Tinc moltíssima por a què em passi alguna cosa". 

Mila Ximénez explica com ho està passant en el confinament   Telecinco

Mila Ximénez explica com ho està passant en el confinament / Telecinco

Una connexió en directe que ha deixat amb el cor encongit als seguidors de la col·laboradora. 

Més informació
 

Comentaris