Mila Ximénez, en una espiral d'autodestrucció: "He estat molt deprimida"

Mila Ximénez s'afrontarà a una nova aventura televisiva en un parell de dies, quan s'estreni a 'GH VIP'. La col·laboradora de 'Sálvame' participarà en el reality de Telecinco, el que té entusiasmats els teleespectadors perquè Mila és sinònim d'esbroncades. Per tal de fer-ne promoció, ha concedit una entrevista a 'Lecturas' en la qual ha parlat sobre el drama que ha hagut de passar fins a decidir-se per concursar-hi.

El titular ja és potent: "He estat deprimida, tancada i menjant i bevent com una boja". Un "infern d'autodestrucció" que l'ha tingut paralitzada durant les últimes setmanes. Però per què? Bàsicament, per pànic a engreixar-se dins de la casa. De fet, ha estat tan desesperada que ha optat per posar-se un baló intragàstric amb el qual espera perdre fins a 15 kg. "Anava del llit a la nevera i de la nevera al llit. Em posava davant del mirall i per si no estava prou inflada, treia panxa. No agafava el telèfon a ningú... He estat molt més enfonsada del que us imagineu. Estava en un procés de tristesa, de depressió. No parava de plorar. Quan vaig signar el contracte ja estava malament, per què ho faig? Espero que el concurs em serveixi de catarsi. Tinc feina i no entro amb angoixa perquè no tinc deutes".

Mila Ximénez a la portada de 'Lecturas'

Mila Ximénez a la portada de 'Lecturas'

Confessa que no sap si sortirà de 'GH VIP' triturada o vencent: "Entro a la casa per lluitar contra les meves pors. Tinc fòbia a les males olors, la neteja és fonamental per mi. Tinc claustrofòbia, odio disfressar-me... És pitjor això psicològicament que 'Supervivientes'. Tinc molt pudor. Fa molt que visc sola i dels que entren només conec a Anabel i Joao, amb la resta no he tingut relació. Però no vull abandonar! Emocionalment em faria patir tant... Ho intentaré".

 

Entrant a concursar amb aquest estat d'ànim, molts pensaran que és una bomba de rellotgeria... el que també preocupa a Mila: "Patia i tenia pànica pujar de pes. Estar malament físicament em destrossa i no vull arribar a l'autodestrucció. Durant el concurs no volia tenir aquesta angoixa. El que més por em fa? Que es vegi la meva pitjor part, la d'aniquilar i que em doni igual qui caigui".

Quin és el motiu principal darrere la seva participació? Els diners: "És clar! Cobraré molt, però això fa que la meva responsabilitat sigui encara més gran. A més a més, necessito desfogar-me. Allà ho trauré tot. Necessito reflexionar i conèixer els dimonis que tinc a dins. He tingut molts atacs d'ansietat aquestes últimes setmanes, em feia por adormir-me perquè em despertava i no podia respirar. Ara prenc medicació per dormir". El seu company Jorge Javier Vázquez ha estat clau perquè acceptés, a més a més: "Si ell no ho hagués presentat, no hauria entrat. El que més m'angoixa és que em digui que l'he decebut".

Mila Ximénez es prepara per tancar-se a una casa amb una desena de famosos més, una olla a pressió que podrà fer-li bé o encara més mal. 

Més informació
 

Comentaris