Mila Ximénez es confessa: "Jorge Javier ha estat el meu únic amor platònic"

Mila Ximénez s'ha sincerat després de saber que el seu amic i presentador de 'GH VIP 7' havia de tornar a passar per quiròfan, després de l'ictus que va patir fa uns mesos. En una conversa entre tots dos, mentre estava al confessionari de 'GH VIP 7', ella li preguntava al seu amic si es trobava bé. I ell responia: "Sí, de debò que sí, és una cosa que jo ja sabia fa un mes i mig que ho havia de fer. M'anirà bé perquè m'aprendrè la meva nova funció, tindré temps per descansar i us veuré des de casa. Tranquil·la".

"Ens hem d'acomiadar ja, no em vull posar sentimental, però que sàpigues que t'he trobat moltíssim a faltar, t'estimo moltíssim de debò, un petó molt gran i tinc moltes ganes d'abraçar-te. T'estimo moltíssim, amiga meva", li deia ell emocionat. Ella, plorant, només aconseguia respondre: "Et puc dir que t'estimo molt i que et trobaré a faltar?

 

 

Tot això passava durant la gala d'aquest dijous al vespre. Però molt més relaxada, aquest divendres al matí, Mila ha fet una sorprenent revelació: Jorge Javier és el seu amor platònic. “Jorge Javier Vázquez ha estat el meu únic amor platònic. Em faria molta pena sortir i que ell no hi fos. Al cap i a la fi he entrat aquí per ell i si no hi és, quin sentit té?”, ha assegurat.

 

Comentaris