Mila Ximénez, contra Carmen Lomana: "T'envio a l'infern i a la merda"

'Sálvame' ha creat una nova secció per no desaprofitar Mila Ximénez durant el seu confinament a casa. El programa ha decidit que durant l'espai que li donen haurà de donar tres noms de famosos a qui enviaria directament a l'infern, i tres més que enviaria al cel gràcies a un bon gest que hagin tingut. 

Com és habitual entre els teleespectadors tafaners del programa del cor, li han donat molta més importància a la part de la secció que dedica a criticar personatges coneguts. Els primers d'aquesta setmana? Paula Echevarría, Carmen Lomana i Ana María Aldón.

A l'actriu l'ha deixat verda per estar publicant fotos des de casa fent gala de conjunts de roba increïbles: "No són moments per a frivolitats. Les influencers haurien d'estar ajudant i no fent coses així". Sobre la dona d'Ortega Cano, Ana María Aldón, que està participant a 'Supervivientes' tampoc no ha tingut bones paraules: "És una exagerada i no m'agrada el concurs que està fent".

Mila Ximénez critica Carmen Lomana a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez critica Carmen Lomana a 'Sálvame' / Telecinco

 

Ara bé, la crítica més dura l'ha fet contra Carmen Lomana. Considera que la socialité està sent "una irresponsable" ja que està publicant vídeos molt "idiotes" durant el confinament. Es dedica a ensenyar les bosses de marca que té, el maquillatge, la roba... Però també per criticar Fernando Simón, el director del centre de coordinació d'alerta i emergència sanitària. La cara visible de les rodes de premsa ha rebut molt per part de Lomana, que l'ha deixat verd pel seu aspecte físic. Una crítica que deixa en evidència a Lomana: "Per això l'envio a l'infern i a la merda també. No pot dir més ximpleries per segon". 

Més informació
 

Comentaris